Szzpecsenye
2010.01.27. 19:31, n ^^
Hogy lehet elkszteni a legfinomabban a szzpecsenyt?

A szzpecsenye a serts legdrgbb rsze, s a legfinomabb is. Egyltaln nem zsros. s egyszer elkszteni.
Szzpecsenye
Hozzvalk:
- 2 db szzpecsenye
- serts
- 1 csomag sertsslt fszer s (Profiban lehet venni)
- s
- tolaj
Recept:
A szzpecsenyket lehrtyzni, beszni.
A sertsslt fszer st egy nagy tlba nteni s hozzadni kb. 3-4 kanl tolajat. Ezt elkeverni s bekenni vele a hst. 10-20 percig llni hagyjuk, hogy pcoldjon.
Serpenybe egy kis olajat tenni, s bele rakjuk a fszeres hst. Oldalait t kell stni, azrt hogy a rostok zrdjanak s ne legyen szraz a hs. Nem kell hogy a kzepe tsljn, mert utna berakjuk a stbe 180 C-ra s 20 percig mg stjk. s a tetejre vajdarabkkat rakunk ez is segt abban hogy ne szradjon ki s gy isteni lesz.
Ha ksz felvgjuk szeletekre.
Ez az egyik kedvenc kajm. Szntem nektek is zleni fog.
Ui: a szzpecsenyt rdemes gy elkszteni mert gy nem szrad ki. (tanrom mondta)
//dream-island.gportal.hu/picview.php?prt=318392&gid=2657710&index=1