Szójaszószos, mustáros, kakukkfüves csirkemell
2010.02.25. 18:17, Kitti
Egy kicsit megint kisérleteztem. Én találtam ki a receptet.
Vettünk egy csomó különleges ízesítőszert, és rákerestem a neten h mit lehet belőlük csinálni. És így a suliban tanultakkal vegyítettem. És ez lett az eredmény. :)
A csirkemellet bekenjük a szójaszósszal, worcester szósszal, mustárral (előtte sózzuk, de csak amennyire kell, mert a szójaszósz eleve egy kicsit sós.)
Olíva olajat hevítünk, belerakjuk a csirkemelleket. Az egyik oldalát pirítsuk meg. Ha kész meg kell fordítani, 5 percig még úgy hagyjuk. Ráöntünk kb 250 ml tejszínt. Hozzáadjuk a petrezselymet, kakukkfüvet. A végén h jó kis mártás legyen egy darab vajat teszek bele, és hagyom elolvadni benne.
//dream-island.gportal.hu/picview.php?prt=318392&gid=2657710&index=3