Balzsamos csirkecomb
2010.03.14. 10:54, Kitti
Nagyon jó a hús édeskés íze!
Amire ügyyelj: nem kell túl sok balzsamecet mert majdnem megfulladtam én is a konyhában xD
Hozzávalók:
4 db bőrős csirkecomb, 1,5 ek méz, 4 ek balzsamecet, egy csokor rozmaringág
Elkészítés:
Sózd be a combokat. A csirkecombok bőre alá dugdos felaprított rozmaringot, tedd egy sütőzacsiba.
A balzsamecetet a mézzel keverd össze, és locsold meg vele alaposan a csirkecombokat. Kősd össze a zacsit, tedd egy tepsibe, szúrj rá néhány lyukat, és süsd a húst készre. A végén nyisd szét a zacsit, a csirkecombokat locsold meg szaftal és hagyd még pár percig pirulni.
Krumplipürével tálalom amit vajjal és tejszínnel ízesítek.
//dream-island.gportal.hu/picview.php?prt=318392&gid=2657710&index=4